Webcam ACT keuringsstation Schaarbeek

Autokeuring Schaarbeek
Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.  
Op het einde van de dag worden de voertuigen toegelaten in functie van de drukte en dit ten laatste tot 16u30.
1ste keuring bedrijfsvoertuigen: voorrijden tot 16u00.
 
Jaarlijks keuring:
Van Maandag tot vrijdag, van 7u00 t/m 16u00
Tweedehandsekeuring :
 Van Maandag tot vrijdag, van 7u00 t/m 15u00
Keuring na ongeval en wielgeometrie:
Op afspraak
 

Aandacht
1.
Gelieve er rekening mee te houden dat er om wille van de middagbreak tussen 12u00 en 13u00 met halve personeelbezetting gewerkt wordt
2.
Op het einde van de dag worden de voertuigen toegelaten in functie van de drukte en dit ten laatste tot 16u30.
3.
Voor de eerste keuring van bedrijfsvoertuigen kan men het voertuig aanbieden van 7u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 15u30.
4.
Door wisselende personeelsbezetting of in minder drukke perioden is het mogelijk dat niet alle keuringslijnen van het station uitgebaat worden.

Aanvullende informatie m.b.t.  de wachttijden in dit station
1.
Raadpleeg hier de statistiek van het dagverloop van het aantal aangeboden voertuigen voor het station (under construction)
2.
Raadpleeg hier de statistiek van het jaarverloop van het aantal aangeboden voertuigen voor het station (under contruction)WEBCAM KEURINGSSTATION SCHAARBEEK

Proefproject Wachttijd Bewaking:  situering van het project

ACT nv investeert continu in de nieuwste technologieën om de dienstverlening naar de klant toe verder te verbeteren. In deze context werd het proefproject WACHTTIJD BEWAKING opgestart. Via de beelden gegenereerd door een webcam, is het mogelijk om als klant een idee te krijgen van het aantal wachtende voertuigen voor het keuringsstation. Iedere klant die beschikt over een gewone internetverbinding kan via de website van ACT gebruik maken van deze service.

De beelden van de webcam worden regelmatig (1 beeld per 5 minuten) vernieuwd gedurende de openingsuren van het station.  Bij de beelden is ook een indicatieve verwijzing gevoegd die aangeeft hoeveel minuten wachttijd een bepaald volume voertuigen per lijn vertegenwoordigt. Het is de bedoeling om deze informatie op termijn aan te vullen met bijkomende data zoals grafieken over de distributie van het aantal voertuigen gedurende  de dag en opeenvolgende maanden specifiek voor dit station. Men kan op deze pagina ook  tips terugvinden hoe je als klant kan meehelpen om lange wachttijden te vermijden.

Einddoel is u als klant online en in real-time de nodige informatie te bezorgen zodat u uw voertuig(en) op het meest geschikte moment kan aanbieden. Hierdoor wordt voor u de wachttijd korter en krijgen wij een uniformere verdeling van de aanbiedingen van het voertuigenpark waardoor een efficiëntere inzet van onze mensen en middelen mogelijk wordt.