Hier vind je meer informatie over ons keuringsstation

Autokeuring Oostende

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.
Keuring op afspraak overdag mogelijk van 7u30 tot 17u en tijdens de laatavondopeningen op maandag- en donderdagavond (enkel op afspraak) van 17u tot 19u .

Reserveren via internet : Klik hier
 
 
INGANG 1, 2 & 3:
periodieke keuringen en keuringen voor verkoop
INGANG 4:
herkeuringen (< 3,5t) en keuringen trekhaak (< 750kg)
INGANG 5:
keuringen op afspraak overdag & laatavondopeningen (maandag & donderdag)
INGANG 6:
bedrijfsvoertuigen
 
BELANGRIJK:
- op het einde van de dag worden de voertuigen toegelaten in functie van de drukte en dit ten laatste tot 16u30.
- eerste keuring bedrijfsvoertuigen: voorrijden tot 16u00.
 
Keuring na ongeval en wielgeometrie:

Betaalmogelijkheden
Bancontact
Cashwebcam keuringsstation

AUTOKEURING BRUSSEL - SCHAARBEEK

AUTOKEURING BRUSSEL-SCHAARBEEK
KOLONEL BOURGSTRAAT  118
1140 BRUSSEL


TEL 02 726 91 52
FAX: 02 702 93 60
E-MAIL: info@autocontrole.be


CONTACTPERSONEN
Stationsverantwoordelijke: Dhr. W. ROBBERECHTS
Adjunct - stationsverantwoordelijke: Dhr. P. BONGE
Dhr. F. OUDRHI
Dhr. K. DE GREEF
Dhr. P. DELAUNOY


OPGELET -  autokeuring Brussel-Schaarbeek - De voertuigen worden toegelaten aan het onthaal tot 16:30u. De toegang tot de parking kan bijgevolg, bij grote toevloed van voertuigen, afgesloten worden vr 16:30u. Wij raden u aan om een afspraak te maken teneinde zekerheid te hebben betreffende het ogenblik wanneer de technische controle van uw voertuig zal plaatsvinden.

Gelieve ook het verbod om te stationeren op de openbare weg te allen tijde te willen respecteren, in het belang van uw veiligheid en van de veiligheid van de andere weggebruikers.


ALGEMENE INFORMATIE
Ons keuringsstation telt 10 keuringslijnen waaronder 5 voor personenwagens, 4 voor gemengd gebruik en 1 lijn voor keuring na ongeval, goed voor een dagcapaciteit van 800 personenwagens en 50 vrachtwagens. Het station is gelegen vlakbij de E40 Luik-Brussel (in de buurt van de VRT-toren). Een team van 60 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service. Naast het keuringsstation zijn er op deze locatie ook de hoofdzetel van ACT en een examencentrum gevestigd.

Wist u dat ...? Wist u dat u uw voertuig tot 2 maanden (1 maand voor bedrijfsvoertuigen met een MTM > 3,5t en voertuigen waarvan de periodiciteit minder dan 12 maanden bedraagt) voor de vervaldatum van het keuringsbewijs ter keuring kan voorrijden, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum.

voorbeeld: vervaldatum keuringsbewijs 10 aug. 2012: u kan uw voertuig reeds voorrijden vanaf 10 jun. 2012; u ontvangt in dit geval toch een geldigheid tot 10 aug. 2013 (of, indien de bonus van toepassing is, tot 10 aug. 2014)

U mag uw voertuig voorrijden in een keuringsstation naar keuze; een eventuele herkeuring dient in hetzelfde keuringsstation te gebeuren.

Een uitgebreid overzicht van de karakteristieken van het station vind je hier.


KAART
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het keuringsstation op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
U bereikt dit station:

  • Vanaf de ring rond Brussel: afrit 'E40 Brussel-Leuven' nemen. Op de autoweg E40 richting Brussel volgen. Voertuigen boven 5 ton nemen afrit 'Evere' en slaan aan het eerstvolgend kruispunt linksaf om via de Leuvensesteenweg richting 'Centrum' te rijden. Vanaf het tweede kruispunt met verkeerslichten (na ongeveer 500m) signalisatie 'Autokeuring' aan de linkerkant volgen. Personenauto's volgen autoweg E40 richting Brussel en nemen afrit 'Meiser'. Na parking rechts afslaan in de Kolonel Bourgstraat tot aan het keuringsstation.
  • Vanaf centrum Brussel: Aan het Meiserplein de Leuvensesteenweg volgen. Na ongeveer 1 km, signalisatie 'Autokeuring' aan rechterkant volgen.
  • Met het openbaar vervoer : Ons station is te bereiken met de MIVB, de LIJN en de NMBS.
    Terug naar vorige pagina

/html>