Nieuws

Beslissing overlegcomié 24/03/2021

26/03/2021 Onze diensten voor de technische keuring & examencentrum blijven operationeel.

Theory exams with translator/ Theoretische examens met tolk

02/02/2021 ACT organiseert theorie examens met tolk (enkel in het Engels). Om u in te schrijven, gelieve u persoonlijk aan te melden in het examencentrum (geen email of telefoon). Voor CAT B, worden er wekelijkse sessies georganiseerd. Voor CAT A, is er een sessie gepland op 25 maart 2021.   -------------   ACT organises theory exams with translator (English only). In order to enroll, thanks to present yourself in person in the exam centre (no e-mail or phone call). For CAT B (car), weekly sessions are being organised.

Technische keuring : afspraken

31/01/2021 De organisatie van de technische keuring gebeurt enkel op basis van afspraken. Afspraken kunnen bekomen worden via onze website. Uitzonderlijk kan dit ook via onze telefooncentrale. Afspraken zijn gratis. Het is strict verboden om afspraken te verkopen of te kopen. In geval u zich hier niet aan houdt zal u de toegang geweigerd worden.

Professionele klanten

26/01/2021 Vanaf 8 februari, 2021, voor de occasie keuringen & de herkeuringen:     De afspraken dienen geregistreerd te worden op basis van de laatste nummerplaat (zie inschrijvingsbewijs) van het aangeboden voertuig.   Indien de geregistreerde informatie in uw afspraak niet overeenkomt met het aangeboden voertuig, zal het voertuig niet gekeurd worden.   

Pagina's