Praktijkexamen - Belangrijk

10/06/2021

Praktijkexamen

Belangrijk!

 

Door de coronacrisis waren de examencentra in 2020, gedurende twee periodes van lockdown, ruim 4 maanden gesloten. Dat maakt dat deze examens ingehaald moeten worden, boven op de normale werking. Dit leidt momenteel spijtig genoeg tot een beduidend langere wachttijd, die kan oplopen tot 6 maanden voor het praktijkexamen B. De examencentra doen er alvast alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

 

Bereid je goed voor als je examen komt afleggen. Nog te vaak moet een examen uitgesteld worden omwille van administratieve of technische redenen, zoals het ontbreken van de juiste documenten, een voertuig dat niet voldoet, enz. Check zeker onze website www.autocontrole.be waarin duidelijk omschreven staat welke documenten je moet bijhebben. 

 

Daarnaast is het ook belangrijk om goed te oefenen zodat de kans op slagen optimaal is. De plaatsen zijn momenteel schaars, benut ze ten volle. Succes alvast!

 

Vrije begeleiding Cat. B

Het praktijkexamen kan enkel op afspraak afgelegd worden.

In kader van de mogelijkheden en de geldigheid van uw voorlopig rijbewijs kan U via dit mailadres examencentrum@autocontrole.be  een afspraak aanvragen.

U zal uiterlijk binnen 15 werkdagen een antwoord kunnen verwachten.

 

Vrije begeleiding andere categorieën ( C en D, A en G)

Voor deze andere categorieën helpen wij U graag verder via telefoon.

 

Rijschool

Indien U het examen wenst af te leggen via een erkende rijschool , dient U contact te nemen met de rijschool om een afspraak te plannen.