Vacature Administratief Medewerker

Wij werven aan :  Administratief medewerker 
 
  
AUTOMOBIEL – CONTROLE & TECHNIEK NV, afgekort A.C.T., is één van de 8 privé ondernemingen in België erkend om in opdracht van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel de technische autokeuring uit te voeren en de examens voor het behalen van een rijbewijs af te nemen. A.C.T. is gevestigd te 1140 Brussel en te 1130 Haren.   
 
ACT is op zoek naar goed opgeleide medewerkers om haar professioneel team uit te breiden.  Werken in teamverband en klantgerichtheid zijn daarbij sleutelvereisten.  
 
 
- U beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs. - U bent bereid de vereiste opleidingen te volgen.  - U werkt graag in teamverband en bent klantgericht. - U bent tweetalig N/F.  - U bent sociaalvaardig met zin voor kwaliteit. 
 
- Een bediendestatuut met een interessante bezoldiging en diverse extra legale voordelen.  - Permanente vorming voor medewerkers met realistische ambities. - Een afwisselende job in een aangename werksfeer. - 36u/week in een 4-dagen week. 
 
 
Stuur ons uw kandidatuur per mail, post of fax naar :  
 
Automobiel-Controle & Techniek NV Personeelsdienst, Kolonel Bourgstraat 118 1140 Brussel T:  02-726 91 52  E: tania.couder@autocontrole.be    www.AUTOCONTROLE.be