Afspraak rijexamen

Coronavirus: Het examencentrum is open - ENKEL op afspraak

 

              OPGELET: De planning wordt 2 weken op voorhand geopend.

  • De praktijkexamens herstarten vanaf 25 mei. U kan een aanvraag indien via e-mail (examencentrum@autocontrole.be) met de vermelding van :
    • Uw beschikbaarheden: periode, maand
    • Uw persoonlijke details : geboortedatum, naam, voornaam en nationaal register nummer (op uw identiteitskaart)
    • De details van uw tijdelijk rijbewijs : type rijbewijs (18 maanden, 36 maanden), datum van afgifte (op de voorzijde van uw tijdelijk rijbewijs) en eventueel de datum van de start van uw stage ((op de achterzijde van uw tijdelijk rijbewijs).
    • Uw telefoonnummer

           

            OPGEPAST : voorlopig is de planning beschikbaar van 25/05 tot 05/06. Gelieve geen aanvragen in te dienen voor een latere datum. Hou deze website in de gaten voor verdere updates.

 

         Wij kunnen uw aanvraag enkel behandelen wanneer deze volledig is.

         We hebben de bevestiging ontvangen dat tijdelijke rijbewijzen met einddatum van 15 maart 2020 tot 30 september verlengd zijn tot 30 september 2020.

         We zijn wel nog wachtende op een beslissing rond een eventuele verlenging betreffende andere elementen zoals theoretisch examen, risico perceptie test, ....

         In het geval dat 1 van uw examens niet meer geldig zou zijn, kunnen we U nog geen afspraak voorstellen.

 

       OPGELET : Wagens met slechts 3 deuren, of met 5 deuren en geen verticaal te openen vensters kunnen worden geweigerd en dit omwille van gezondheidsredenen (gebrek aan luchtcirculatie).

 

        Als voorzorgsmaatregel moeten we u vragen om U met een proper voertuig aan te melden.Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan, kan het examen niet plaatsvinden.

        De toegang tot het examencentrum wordt enkel toegestaan aan kandidaten die een afspraak hebben, begeleiders krijgen geen toegang.

        Het is verplicht om een masker te dragen in het examencentrum.

        OPGELET : Het resultaat van het examen zal opgestuurd worden via Bpost.